Audio player not loaded.
Parohia Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil Brasov

Pelerinaj la locurile Sfinte din Ierusalim

Ziua 1: Plecare din Bucuresti spre Tel Aviv. Cursa Tarom sau El Al in cursul diminetii. Bun venit in Israel! Se viziteaza: Galilea, Haifa (Gradinile terasate ale Bahailor), Nazareth (Biserica Catolica Buna Vestire, Biserica ortodoxa Sf. Gavril din Nazaret cu izvorul Mariei), Cana Galileii (Biserica ortodoxa ridicata pe locul casei lui Simion Cananitul unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin). Optional: 20eur (grup minim 27pers) - plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii. Optional (gratuit) vizita la Fabrica de diamante Tiberias ! Seara cina si cazare in Tiberias.

Ziua 2: Mic dejun. Se viziteaza: Tabgha (unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si al pestilor) Capernaum (Cetatea Domnului), Muntele Fericirilor, Raul Iordan, Muntele Tabor (Manastirea Ortodoxa a Schimbarii la Fata). Cina si cazare in Betlehem.

Ziua 3: Mic dejun. Se viziteaza: BETLEHEM (Catedrala Nativitatii - sub altarul se afla la locul nasterii! Grota Laptelui, Campul Pastorilor), Ierihon, Pesterile de la Qumran (vedere generala din autocar), Marea Moarta. Cina si cazare in Betlehem

Ziua 4: Mic dejun. Se viziteaza: IERUSALIM – Atingem in aceasta zi apogeul calatoriei noastre in TARA SFANTA! Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetati, Muntele Maslinilor, vizitarea Manastirii Eleon, a Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru) si a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plans) . Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra apoi in cetate prin Poarta Leilor. Parcurgerea pe jos a Via Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul nostru Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Seara cina si cazare.

Ziua 5: Mic dejun. Se viziteaza: Muntele Ispitirii "Carantania", Manastirea Hozeva din desertul Iudeii (care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Hozevitul), Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Seara cina si cazare la Betlehem.

Ziua 6: Mic dejun. Se viziteaza: Ierusalim (Asezamantul Romanesc din Ierusalim, Zidul Plangerii si Mormantul Marelui Rege David), Jafo, Lod (Biserica ce adaposteste Moastele Sf. Gheorghe din Lod) Ein Karem (patria Sf. Ioan Botezatorul, Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta), Tel - aviv Seara transfer la aeroport pentru zborul de retur in tara

Ziua 7: Zbor spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in jurul orei trei dimineata

 

TAXELE SUNT INCLUSE !!! SUPLIMENT SINGLE: 125eur / pers


Tarif : 595 eur / pers in camera DBL si include:

  • 4 nopti de cazare la Hotel Shepard House sau similar in Betlehem
  • 1 noapte de cazare in Nazaret sau Tiberias, Hotel Astoria sau similar
  • Tururile zilnice si transferurile cu autocar modern dotat cu aer conditionat
  • Demipensiune (conform program)
  • Intrarile la obiective, inclusiv taxiul pentru Muntele Tabor
  • Ghid atestat de ministerul turismului de L Romana
  • Transport cu avion compania Tarom sau El Al
  • Taxele de aeroport
  • Bagaj de mana (aproximativ 5kg) si un bagaj de cala (20kg) INCLUSE

NU sunt incluse (si sunt obligatorii) TIPS – ul pentru ghizi, sofer, receptioneri = 40eur / pers

Data de plecare: 01 Octombrie.

Mai multe detalii puteti afla de la Preotul Paroh Nahoi Marius

Plecarile se fac prin:

Agentia de turism Voyager
Brasov , B-dul Al Vlahuta nr.10 (sediul International Trade Center,et.1, birou F15)
Tel / fax : 0268 312806 / 0788863958
office@voyagerturism.ro

Pelerinaj la locurile Sfinte din Ierusalim
Pelerinaj la locurile Sfinte din Ierusalim
Pelerinaj la locurile Sfinte din Ierusalim
Se incarca pagina...